Inschrijvingen voor alle workshops nu geopend!

22 februari 2017 15:15 Geschreven door Laat uw gedicht achter

Van 7 tot en met 14 april 2017 organiseert het Netwerk Digitaal Erfgoed (NDE) voor de tweede keer de Week van het Digitaal Erfgoed. Tijdens deze week vinden er door het hele land uiteenlopende workshops en bijeenkomsten plaats rondom het toegankelijk maken van digitaal erfgoed. De inschrijving is nu geopend. We hopen je bij een van de bijeenkomsten te mogen begroeten. 

Van immaterieel erfgoed tot de strijd tegen linkrot

Tijdens de Week organiseert het Netwerk Digitaal Erfgoed zestien verdiepende sessies door het hele land. Zo is er op 10 april een workshop over de strijd tegen linkrot in het Gelders Archief. Ben je meer geïnteresseerd in immaterieel erfgoed? Volg dan de workshop The story of our life die het NDE organiseert op 13 april. Tijdens de workshop Van kunst tot kilobyte (11 april) zetten we het netwerk in om gezamenlijk tot antwoorden te komen op al je vragen rondom digitaal erfgoed. Leer je eigen collectie vindbaar maken in de workshop Werken met de knowledge graph op 12 april. Wil je in contact komen met andere erfgoedprofessionals uit je regio om te praten over samenwerking? Kom dan naar een van de twee Open Erfgoed Koffies in Delft of Assen.

Conferentie 7 april

De conferentie van het Netwerk Digitaal Erfgoed, die plaatsvindt tijdens het Erfgoed Event in de Brabanthallen, is het startschot van de Week. In het plenaire ochtendgedeelte staat de toekomst van het netwerk centraal. Het middagprogramma is vooral praktisch van aard: hoe kun je gebruik maken van de resultaten die zijn opgeleverd door de verschillende samenwerkingsprojecten van de partners in het Netwerk Digitaal Erfgoed? Wil je je nog inschrijven voor deze conferentie, wees er dan snel bij want vol is vol.

Inschrijven en programma

De workshops tijdens de Week van het Digitaal Erfgoed zijn allemaal kosteloos bij te wonen en worden georganiseerd in samenwerking met verschillende (erfgoed)organisaties. Klik bij de verschillende workshops op de inschrijflink om je in te schrijven.

Tags : ,

Gecategoriseerd in :,

Dit bericht is geschreven door NDE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *